TEAM BUILDING

Team Building u prirodi nezaboravno je iskustvo

Team Building izleti za tvrtke

Budi Mountain-fit, rasti kroz iskustvo, nauči život kroz akciju.

Naše edukacije

TEAM BUILDING U PRIRODI NEZABORAVNO JE ISKUSTVO!
Povećajte efikasnost tima u kroz lakše planinarske izlete, izazovne igre na terenu.
Mountain Fit po dogovoru s tvrtkama organizira team building izlete i putovanja.
Ako ste zainteresirani svoje djelatnike povesti tim u planine i aktivno provesti vrijeme u prirodi kontaktirajte nas!

Planinarski izleti

Suvremene tvrtke shvaćaju da je planinarenje i izlet u prirodu jedan od najboljih načina da se članovi tima bolje povežu, upoznaju, bolje i lakše riješe stresa i napetosti. Stoga za team building izabiru planinarenje pod vodstvom profesionalnih planinskih vodiča s licencom. Planinarski izleti su pomno odabrani u skladu s mogućnostima svakog člana tvrtke. Prije svakog izleta napravi se uvodni razgovor i upitnik s svakim članom da se dobije uvid u psihofizičko stanje. U skladu s tim odabire se destinacija, duljina i težina trajanja planinarske rute ili izleta. zleti mogu biti jednodnevni, dvodnevni ili višednevni.
Vi izaberite a mi ćemo se za sve pobrinuti

Planinarske radionice za tvrtke

Svaki odgovorni poduzetnik želi da njegov radni team dobro surađuje, imaju međusobno razumijevanje, laku i dinačnu kominikaciju, kroz motivirani rad stvaraju nove veće vrijednosti. Našim poticajnim radionicama u prirodi kroz planinarske izlete sve sudionike tvrtke aktivno potičemo i pomažemo osvješatavanju značaja međusobnog uvažavanja i razumijevanja radi ostvarivanja zajedničkog cilja, progresije i rasta. Radionice vodi iskusni Psihoterapeut školovan u Školi Kibernetike Psihoterapije koja radi pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
Planinarski izleti su organizirani i vođeni od strane liceciranih i profesionalnih planinskih vodiča.

Planinarske radionice za građanstvo

Poznato je da boravak u prirodi opušta i da puni naše baterije. Ako se pri tome još i krećemo kroz predivnu prirodu u našem tijelu pokreće se niz procesa, pojačava naš imunitet, mišići dobivaju ljepši tonus, luče se hormoni zadovoljstva i optimizma kao i niz drugih pozitvnih efekata. Dolazi do određene trancedencije, pokreću se unutarnji duhovni i psihički procesi. Naše duh i tijelo želi biti u svom samom centru. Tada se pokreću potencijali za koje nismo ni bili svjesni. Pomoću ciljanih radionica kroz igru i međusobnu interakciju potičemo sudionike da oslobode svoje potencijale i kreativnost. Radionice vodi iskusni Psihoterapeut školovan u Školi Kibernetike Psihoterapije koja radi pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
Planinarski izleti su organizirani i vođeni od strane liceciranih i profesionalnih planinskih vodiča.

Novosti

Priče i iskustva iz održanih Team Building-a

Zanima te Team Builiding u Mountain Fit-u?

ŽIVOT JE PUSTOLOVINA – BUDI MOUNTAIN FIT