EDUKACIJE

Život je pustolovina – budi Mountain Fit

Nadolazeće edukacije 2023

Budi Mountain-fit, rasti kroz iskustvo, nauči život kroz akciju.

Naše edukacije

Planinski vrhovi su kao i naši ciljevi. Uz određeni trud i napor dohvatljivi.
Put do tih vrhova treba biti vrhunski doživljaj. Iskustvo koji se pamti, kroz koje rastemo. Priroda je najbolji učitelj.
Budi Mountain-fit, rasti kroz iskustvo, nauči život kroz akciju.

Planinarska škola

Nauči ono najbitnije, ne zamaraj se širinom

Planine i planinarenje postao je trend i sve veći broj ljudi želi što dalje otići iz grada, buke, stresa…potražiti komadić svoga mira, doživjeti ljepote prirode, imati iskustvo. Planina ima svojih opasnosti. Prevencija je edukacija. Kroz 4 izleta naučit ćeš osnovne vještine za sigurno kretanje kroz planine. U MF planinarskoj školi, instruktori ti se posvećuju u svakom trenutku. Nema propusta, grupe su male a informacije stručne, jasne i konkretne, bez velikih filozofija. Planinarska škola koju organizira Mountain-fit daje ti samu esenciju znanja. O širini i organizaciji izleta brinu MF profesionalni vodiči. Opusti se i uživaj.
Upiši Mountain-fit planinarsku školu i nauči ono najbitnije, ne zamaraj se širinom

Visokogorski tečaj

Planinarski izleti za sve ljubitelje planina

Kada prođemo nekoliko planina i osjetimo ljepotu i snagu prirode poželimo krenuti put još većih visina i vrhova. Međutim, veći vrhovi nose veće opasnosti i veće izazove. MF visokogorski tečaj pruža ti znanja i vještine koja su neophodna da bi na vrh došao/la na što sigurniji način ali i vratio/la se kući živ i zdrav/a. Bilo u ljetnim ili zimskim uvjetima. Ne želiš se naći u situaciji da se trebaš navezati na uže, a ne znaš ključni čvor ili ne znaš koristiti cepin i dereze, a trebaš se kretati po snježnoj padini. Ili se ljeti nađeš u stijeni, a ne znaš se absajlati.
MF viskogorski tečaj pružit će ti sigurnost u kretanju u visokim planinama dok te vodi iskusan i profesionalan školovani vodič s licencom.

Ledenjački tečaj

Vještine korištenja opreme i osiguravanje supenječa

Kretajuči se u visokom gorju vrlo često prelazimo preko glečera. Glečeri su živa masa leda i smrznutog snijega koja se kreće i ima bezbroj vidljivih i nevidljivih pukotina. Pukotine vrlo često moramo priječiti ali na što sigurniji način. Poznavanje tehnika prelaska i tehnika izvlačenja iz ledenačke pukotine su neophodne za siguran prelaz preko glečera. MF ledenjački tečaj uputit će te u sve vještine korištenja opreme i osiguravanje supenječa. Upiši MF ledenjački tečaj i nauči od iskusnih vodiča kako se kreće glečerima.

Novosti

Priče i iskustva iz održanih edukacija

Želite se prijaviti na edukaciju u Mountain Fit-u?

ŽIVOT JE PUSTOLOVINA – BUDI MOUNTAIN FIT